Kuća sa stambenim prostorom i jedinicama za izdavanje na oldičnoj lokaciji pored Instituta, Igalo - Herceg Novi

ID
750.000€
Lokacija
Igalo
Tip
Kuća
Površina
236m2
Furnished
Da
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
186m2
Br. soba
10
Br. spratova
3

Parkinga: Da (2 mjesta)
 

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji na samom šetalištu u Igalu, odmah ispod Instituta Simo Milošević. Pored stambenog djela, kuća ima dozvolu za izdavanje ležajeva i apartmana te 2 poslovna prostora u prizemlju.

U prizemlju se nalazi magazin, hidrofor, ostava-mala kuhinja, 2 studio apartmana s izlazom u dvorište te natkriveni prostor za parking.
Na polu spratu se nalazi stambeni prostor od 62m2 koji se sastoji od hodnika, kuhinje s trpezarijom, dnevne sobe koja ima izlaz na balkon, spavaće sobe i kupaonice.
Također na istom spratu se nalaze studio i soba koja imaju u mogućnost spajanja u jedan veći obiteljski apartman.

Na zadnjem spratu se nalazi ukupno 5 smještajnih jedinica od kojih 2 imaju svoje zasebno kupatilo, mini frižider i balkon. Druge 3 sobe imaju na raspolaganju zajedničku kuhinju i dva zajednička kupatila na istom spratu. Između jedinica nalazi se prostran hodnik a spratovi su povezani stepeništem.

Kuća ima velik potencijal za izdavanje i zdravstveni turizam. Ljeti je ugodna temperatura zbog okruženja zelenilom i sjene od kivija. Sve jedinice su funkcionalne i spremne za izdavanje tokom cijele godine.

Molimo kontaktirajte nas za detaljnije informacije i obilazak.

Kontakt forma

CAPTCHA
Testiranje da li ste ljudski posetilac i sprečavanje slanja automatskih poruka.

Slične nekretnine: