Portofino Vile u Kumboru

ID
900.000€
Lokacija
Kumbor
Tip
Kuća
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Predstavljamo ekskluzivni kompleks od 12 izvanrednih vila koje su na prodaju u Kumboru, nedaleko od prestižnog rizorta Porto Novi. Ove izuzetne vile nude jedinstveni lifestyle, koji pružaju privatne bašte, krovne terase i ostale luksuzne pogodnosti.

U kompleksu se nalazi i infinity bazen koji će se grejati, a koji pruža savršeno mesto za uživanje, kao i poseban bazen za decu pruža siguran i zabavan prostor za igru. Za one koji vole tenis, tu su i teniski tereni gde stanari mogu igrati prijateljske mečeve ili usavršavati svoje veštine.

Kompleks nudi tri različite vrste vila, prilagođene različitim željama i potrebama.
Vile tipa I imaju 200m2 i sadrže prostran dnevni boravak sa trpezarijom, dve udobne spavaće sobe, garderober, dva raskošna kupatila i krovnu terasu koja omogućava uživanje u predivnom pogledu na Zaliv.

Vile tipa II, površine 213 kvadratnih metara, takođe nude prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, garderober, dva kupatila i krovnu terasu.

Za one koji traže intimniji prostor za život, vile tipa III, površine 134 kvadratnih metara, pružaju udoban dnevni boravak sa trpezarijom, dobro opremljenu spavaću sobu, garderober, dva elegantna kupatila i krovnu terasu.

Izgradnja kompleksa će se odvijati u nekoliko faza između 2022. i 2024. godine.

Kupci će imati priliku da personalizuju svoje vile izborom materijala za završnu obradu, kao što su boje zidova, parketi i keramičke obloge, tokom prve i druge faze izgradnje. Štaviše, sve vile su opremljene najsavremenijim pametnim sistemom za domaćinstvo, što omogućava stanarima jednostavno upravljanje različitim funkcijama svojih domova na daljinu. Od automatskog otvaranja i zatvaranja zavesa do upravljanja klima uređajima i video nadzora putem pametnih telefona, ove napredne funkcije poboljšavaju praktičnost i bezbednost.

Idilična lokacija kompleksa pruža izuzetan spoj planinskog i morskog vazduha, pružajući stanarima osvežavajuću atmosferu. Uživajte u zadivljujućem pogledu na zaliv, gde se lepota prirode razotkriva pred vašim očima, stvarajući očaravajući i miran raj koji možete nazvati domom.

Kontakt forma

CAPTCHA
Testiranje da li ste ljudski posetilac i sprečavanje slanja automatskih poruka.

Slične nekretnine: