Vila koja se nalazi na samo 200m od mora

920,000€ · Kuća · Prodaja
CIJENA: 920.000€  VELIČINA: 590M² LOKACIJA: herceg novi
OPIS:

Jedinstvena palata u srcu Herceg Novog, na samo 200m od mora.

Ova monumentalna samostojeca palata sastoji se od dva gotovo identicna krila.

Ima ukupnih 590m2 prostora na ukupno 668m2 placa.

Sastoji se od cetiri nivoa- suterenski nivo je u ravni sa (centralnom, Njegosevom) ulicom koja prolazi neposredno ispred vile, a on se sastoji od dvije prostrane garaze, sa jos I otvorenim podrumskim prostorom, na ukupnih 207m2.

Ovaj nivo je idealan za koristenje u komercijalne namjene. Takodje jako bitan prostor je pripadajuci prostor zatvorenih garaza, obzirom da je problem sa parkingom jako izrazen u Herceg Novom.

 

Ukupan stambeni prostor je 383m2.

Oba krila palate su gotovo identicna I sastoje se od po velikog dnevnog boravka sa kaminom, I izlazom na terasu poplocanu kamenom I pokrivenu vinovom lozom, zatim kuhinje sa trpezarijom, kroz koje se takodje silazi u podrum I garaze, kao I gostinskog wc-a.

Na prvom spratu su po dvije komforne i svijetle spavace sobe, sa dva kupatila, I panoramskim pogledom na more I ulaz u zaliv.

A na najgornjem, drugom spratu su jos tri udobne spavace sobe sa centralnim kupatilom.

Nekretnina je u jako dobrom stanju.

Od osnovnih generalija opremljena je sistemom centralnog grijanja, kao I klima uredjanjima, zatim vrhunski parketni podovi, I odlicna stolarija sa dvostruko zastakljenim vratima I prozorima.

Basta koja okruzuje vilu I daje potpunu privatnost izdignuta je u odnosu na ulicu, I zasadjena je ukrasnim zelenilom, a takodje pruza odlican otvoren pogled na more.

Video:

Lokacija

Slične nekretnine (12)

Kontakt

Message has been sent successfully.