Kamena kuće i ruševine na mirnom mjestu, Kameno, Herceg Novi

ID
300.000€
Lokacija
Kameno
Tip
Kuća
Plac
Površina
1.819m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Stare kamene ruševine i kuća na prostranom placu, Kameno

Ukupna površina placa iznosi 1819m2 i sastoji se od četiri katastarske parcele. Površina prve parcele je 398m2 na kojoj se nalazi jedna ruševina od 55m2 i pomoćna zgrada od 30m2 gdje se nalazi guvno. Površina druge parcele je 1117m2 koja je zavedena kao pašnjak. Površina treće parcele je 130m2 i ona je zavedena kao livada. Površina četvrte parcele je 174m2 i na njoj se nalaze ruševine od po 27m2 i 54m2 i pomoćna zgrada od 12m2. Na četvrtoj parceli je kamena kuća u kojoj su živjeli ljudi do skoro i ona je u dobro stanju. Ima struju, šporet na drva koji su u funkciji.

Sve četiri parcele su fizički odvojene i nalaze se na nekoliko metara udaljenosti. Između njih je ucrtan javni put, koji još nije napravljen ali postoji. Put do naselja je skoro napravljen i završava se malo ispod ovih ruševina. Trenutno se do ruševina dolazi stepenicama i javnim pješačkim putem.
Mjesto je jako mirno i idealno je za odmor. U komšiluku se nalaze autentične kamene kuće ili ruševine koje su stare nekoliko stotina godina.

Kameno je udaljeno na 10tak minuta vožnje od Herceg Novog.

Kontakt forma

CAPTCHA
Testiranje da li ste ljudski posetilac i sprečavanje slanja automatskih poruka.